Takaisin
9/4/2018 klo 06:00

Taco Bell tuo Suomeen Yhdysvalloissa suureen suosioon nousseen Naked Chicken Tacon, jossa rapea broileri korvaa tortillakuoren

Maailman johtava meksikolaistyylinen pikaruokaravintolabrändi Taco Bell tuo Suomen markkinoille aivan uudenlaisen, innovatiivisen tuotteen, jossa friteerattu broileri korvaa perinteisen tortillakuoren. Kyseessä on Yhdysvalloissa suuren läpimurron tehnyt Naked Chicken Taco, jossa broilerikuoren täytteenä on salaattia, tomaattia, juustoa ja raikasta limejogurttikastiketta. Naked Chicken Taco on ensimmäinen taco, jossa perinteinen tortillakuori on korvattu jollakin muulla raaka-aineella. Se on saatavilla niin kauan kuin tuotetta riittää neljästä Suomen Taco Bell -ravintolasta 10.9.2018 alkaen. Tuotetta saa myös ketjun viidennestä ravintolasta, joka avautuu 13.9.2018 kauppakeskus Dixin katutasoon Vantaalle.

”Naked Chicken Taco on vahva osoitus innovaatio-osaamisestamme, jonka myötä luomme uusia, luovia makukokemuksia kokeilunhaluisille asiakkaillemme yli 7 000 ravintolassa ja 27 maassa. Uudistimme taco-konseptiamme, kun korvaamme tortillakuoren broilerilla, jota on aiemmin käytetty tortillassa vain täytteenä. Tuotteemme on jo saavuttanut suuren suosion Yhdysvalloissa”, kertoo Tacon Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

”Olemme iloisia, että ensimmäisenä Pohjoismaissa Taco Bell tuo juuri Suomessa markkinoille Naked Chicken Tacot yhä kasvavalle asiakaskunnalle. Uudenlainen taco-ajattelu ja maukas, rapea broilerikuori soveltuvat asiakkaille, jotka hakevat täysin uutta ja jännittävää makukokemusta meksikolaistyylisestä pikaruoasta. Yhdysvalloissa tuotteesta tuli sama tien taco-ilmiö, kun se lanseerattiin vain rajoitetuksi ajaksi keväällä 2017. Tällöin takana oli kahden vuoden tuotekehitysvaihe testauksineen. Suuren kysynnän myötä Taco Bell toi tuotteen uudestaan Yhdysvaltain markkinoille keväällä 2018”, Lehtinen jatkaa.

Naked Chicken Taco -ateria on saatavilla 10.9.2018 alkaen viidestä Suomen Taco Bell -ravintolasta: Helsingin Kalevankadulta ja kauppakeskus Itiksestä, Espoon Isosta Omenasta ja Sellosta sekä Vantaan Dixistä 13.9.2018 alkaen, kun ketjun viides ravintola aukeaa. Naked Chicken Taco -ateria maksaa 5,90 euroa, johon sisältyy tacon lisäksi juoma ja asiakkaan valitsema lisuke eli ranskalaiset, nachot tai salaatti.

Taco Bellin ruokalista sisältää muuten laajan valikoiman brändin klassikkoannoksia kuten Crunchy Tacon, Queasadillan ja Nachos Supremen. Annokset valmistetaan aina tilauksesta ja ovat räätälöitävissä oman maun tai ruokavalion mukaisesti. Taco Bell on tunnettu muistakin innovaatiotuotteista kuten Crunchwrap Supremesta ja Chicken Nachoista.