Takaisin
9/15/2021 klo 07:00

Taco Bell laajenee Tuusulaan

Marraskuussa Taco Bell -pikaruokaravintolaketju avaa uuden ravintolan Tuusulaan. Uudessa ravintolassa tilaamisen sujuvoittamiseen on tarjolla useita eri kanavia jokaiseen tarpeeseen. Ravintolan henkilökunnan rekrytointi käynnistetään pian.

Taco Bell avataan keskeiselle paikalle Tuusulan Hyrylään Teboilin kiinteistön tiloihin. Ravintolassa on 94 asiakaspaikkaa ja kesäisin herkuttelu on mahdollista myös terassilla. Tuusulan ravintolasta löytyy myös autokaista, joka palvelee Keski-Uudenmaan autoilijoita. Erikoisuutena ravintolasta on lisäksi mahdollista tilata ruoka-annokset suoraan autoon mobiilisovelluksen Silent Pick Drive -ominaisuuden myötä. Kotiinkuljetuspalvelut otetaan myös käyttöön myöhemmin.

”Tuusulan ravintola on sijainniltaan täydellinen etenkin autoilevia asiakkaita ajatellen. On mukavaa, että tontilla jatkaa Teboilin autopesula, jolloin samalla reissulla saa puhtaan auton ja kylläisen vatsan” summaa Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Ravintolaan rekrytoidaan noin 30 henkilön iloisella ja energisellä asenteella varustettu tiimi. Taco Bell pitää huolta työntekijöistään ja onkin aiemmin sijoittunut viiden parhaan joukkoon Suomen innostavimmat työpaikat -tutkimuksessa.

Tuusulan Taco Bell avataan Teboilin kiinteistöön, joka remontoidaan ravintolan käyttöön nykyistä ilmettä kunnioittaen. Samalla tontilla sijaitsee myös Teboilin automaattinen autopesula, joka palvelee vuorokauden ympäri.

“Autopesu meksikolaistyylisesti on raikas ja tervetullut tuulahdus myös Teboilille. Toivottavasti löydämme yhteisiä hankkeita myös tulevaisuudessa”, toteaa Teboilin markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Flyckt.