Takaisin
8/27/2021 klo 06:00

Taco Bell laajenee Tampereelle ja Jyväskylään

Taco Bell -pikaruokaravintolaketju vahvistaa verkostoaan Suomessa ja avaa ravintolat jopa kahdelle uudelle paikkakunnalle. Rekrytointi loppuvuodesta avautuviin ravintoloihin käynnistetään pian.

Ketju ottaa marraskuussa tärkeät askeleet eteenpäin verkostonsa laajentamisessa, kun sekä Tampereen Koskikeskus että Jyväskylän Kauppakatu saavat omat ravintolansa. Kalifornialaistaustainen Taco Bell valmistaa taconsa, burritonsa ja muut tunnetut tuotteensa aina tilauksesta ja asiakkaan makumieltymysten mukaisesti, tarjoten uudenlaista makuelämystä perinteisessä pikaruokamarkkinassa.

Tampereen ravintolatilan sijainti kauppakeskus Koskikeskuksessa kaupungin keskustassa tarjoaa yhdessä laajojen aukioloaikojen kanssa asiakkaille monipuolisen kohtaamispaikan. Uudessa ravintolassa on sata asiakaspaikkaa ja ravintolaan rekrytoidaan noin 30 uutta työntekijää. Taco Bell hakeekin iloisella asenteella varustettuja Shift Leadejä ja Team Membereitä joukkoonsa, jossa työntekijät asetetaan ensimmäiseksi ja joka on hätyytellyt kärkisijoja Suomen innostavimmat työpaikat -tutkimuksessa. Rekrytointi aloitetaan pian.

”Meiltä on jo pitkään toivottu ravintoloita niin Tampereelle kuin Jyväskyläänkin ja nyt pääsemme viimein julkistamaan ilouutisen, kun palaset ovat loksahtaneet kohdilleen loistavien liikepaikkojen suhteen. Tavoitteena olisi tietysti saada tacoista haastaja mustalle makkaralle ja Jyväskylän keskeiselle terassille odotellaan jo innokkaasti ensi kesän lämpöjä”, naurahtaa Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Jyväskylän ravintolatilassa on 92 asiakaspaikkaa ja kesäisin asiakkaiden käytössä on myös suuri terassi, jossa on mukava nauttia Taco Bellin herkuista. Ravintola palvelee laajoilla aukioloajoilla aivan keskustan sykkeessä Kompassiaukiolla entisissä OP:n tiloissa katutasossa. Ravintolan rekrytointi aloitetaan pian ja kokonaisuudessaan ravintolaan rekrytoidaan noin 25–30 henkilöä. Jyväskylään haetaan myös suurella sydämellä ja energisellä otteella työskentelevää Restaurant General Manageria johtamaan tiimiä.

Molemmissa ravintoloissa tilaaminen sujuu kätevästi myös itsepalvelukassoilta ja mobiilisovelluksesta. Avauksen jälkeinen tunnelma täytyy kokea paikan päällä, mutta myös kotiinkuljetuspalvelut otetaan myöhemmin käyttöön.