Takaisin
2/7/2019 klo 07:07

Taco Bell ja Burger King® Suomen innostavimmat työpaikat -listalla

Restelin operoimille Taco Bell- ja Burger King® -pikaruokaravintolaketjuille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus. Tunnustuksen saavuttavat vain Corporate Spirit Oy:n henkilöstötutkimuksessa parhaisiin tuloksiin päässeet. Tutkimukseen osallistuu vuosittain satoja suomalaisia organisaatioita.

Taco Bell saavutti Corporate Spirit Oy:n henkilöstötutkimuksessa sijan 4 pienten organisaatioiden sarjassa ja Burger King® sijan 25 keskisuurten organisaatioiden sarjassa.

”Olemme erittäin mielissämme tästä tunnustuksesta. Taco Bellin tarina Suomessa on vasta aluillaan, ja jo nyt panostuksemme upeaan henkilökuntaamme näkyy tällä tavoin. Eihän tässä voi kuin nostaa hattua koko meidän tiimille”, iloitsee Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström on myös innoissaan tunnustuksesta: ”Kingijengi eli koko tiimi on ansainnut tämän tunnustuksen. Burger King -ravintoloiden työntekijät ovat kaikki erilaisia: osa suoraan koulunpenkiltä poimittuja tuoreita talentteja, osa taas monessa tulessa karaistuneita konkareita. Taustasta riippumatta kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Ei ole sattumaa, että meillä duunissakin viihdytään. Tiivis oma jengi, hyvä fiilis ja rento ilmapiiri synnyttävät työn intoa, joka näkyy myös asiakkaille. Me teemme töitä tosissaan, mutta emme vakavalla naamalla.”

Live más myös töissä

Tunnustuksesta ollaan koko Taco Bell -ketjussa hyvillään, sillä ihmiset ja yhteisöllisyys ovat Taco Bellissä keskiössä. Ketjun työkulttuuriin kuuluu suvaitsevaisuus, ja aikaisemman koulutuksen sijaan oikea asenne on avainasemassa jo rekrytoinnissa. Oikean asenteen omaava työntekijä hehkuu motivaatiota, halua oppia ja uskallusta ajatella uusin tavoin.

”Kunhan asenne on oikea, voi taidot aina oppia”, sanoo ketjun koulutuspäällikkö Nina Määttä ja jatkaa: ”Taco Bell panostaa vahvasti henkilökunnan koulutukseen, urakehityksen tukemiseen ja positiivisten asioiden esiintuomiseen. Aidolla kohtaamisella ja välittömällä vuorovaikutuksella luodaan kulttuuria, jossa jokaisen on helppo olla oma itsensä. Tiskin molemmin puolin”.

Burger Kingin Head of Operations Olli Mäkäräinen puoltaa samoja ominaisuuksia: ”Kingijengi eli työntekijät ovat salaisuus menestykseen. Burger King ei ole mikä tahansa hampurilaisravintola. Burger King on työpaikka, jossa jokainen saa olla oma itsensä, kunhan asenne ja motivaatio ovat kohdillaan. Erilaisista työtehtävistä löytyy jokaiselle jotain ja mikä parasta, Burger Kingillä duunissa pääsee myös etenemään.”

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustus viestii, että Taco Bell- ja Burger King -ketjuissa on panostettu toiminnan kehittämiseen kuuntelemalla henkilöstön näkemyksiä yritykselle tärkeistä asioista. Organisaation henkilöstö on innostunut, motivoitunut ja omistautunut työskentelemään yrityksen päämäärien ja liiketoiminnan kasvattamisen puolesta. Corporate Spiritin henkilöstötutkimukseen osallistuu vuosittain satoja suomalaisia organisaatioita. Tunnustuksen saavuttavat vain parhaisiin tuloksiin päässeet.