Takaisin
1/31/2019 klo 07:00

Taco Bell avaa kuudennen ravintolansa Vantaalle, Viihdekeskus Flamingoon

Taco Bell -pikaruokaravintolaketjun Suomen valtaus jatkuu, kun ketju avaa kuudennen ravintolansa Vantaalle, Viihdekeskus Flamingoon. Uuden ravintolan ovet avautuvat asiakkaille 28.3.2019 klo 10.00.

Flamingon Taco Bell -ravintolassa on 109 asiakaspaikkaa ja avausta varten rekrytoidaan noin 20 uutta työntekijää. Uuden Taco Bell -ravintolan sijainti Viihdekeskus Flamingon ravintolakadulla tarjoaa ravintolalle laajat aukioloaikamahdollisuudet, joita aiotaan hyödyntää.

”Kuten viihdekeskus itse, aiomme mekin olla auki laajojen aukioloaikojen puitteissa tarjoten nälkäisille asiakkaille Suomen parhaita tacoja. Odotamme jo innolla, että pääsemme mukaan vilkkaan viihdekeskuksen elämään”, kertoo Taco Bell Suomen ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Modernia ja urbaania elämäntapaa pursuavassa ja kalifornialaisista juuristaan ammentavassa Taco Bell -ravintolassa on avoin keittiö, joka toimii näyttämönä tilauksesta valmistettaville herkuille. Keittiössä valmistuvat Taco Bellin suositut innovaatiotuotteet Crunchwrap Supreme ja Tacos Supreme sekä herkulliset burritot, bowlit ja quesadillat.

Ravintolan tilat ovat suunniteltu herkuttelun ja oleskelun yhdistämiseen, mistä kertovat oleskeluryhmät ja elektronisten laitteiden lataamiseen tarkoitetut pistokkeet sekä ilmainen Wi-Fi. Myös asiakaskokemukseen ja ostamisen sujuvuuteen on kiinnitetty huomiota itsepalvelukassojen muodossa sekä mobiilitilaamisella Restis-sovelluksen kautta. Myös Wolt kuljettaa Taco Bellin herkkuja kotiovelle. 

”Itsepalvelukassat ja Restis sujuvoittavat ostamista varsinkin silloin, kun asiakkaita on paljon ja jonot äityvät pitkiksi. Näiden uusien kanavien kautta tilattaessa oma tilaus ohittaa muutaman jonottavan asiakkaan helposti, kannattaa siis rohkeasti kokeilla”, kannustaa Taco Bell Suomen aluepäällikkö Marko Virtanen.

Ensimmäinen Suomen Taco Bell -ravintola avattiin syksyllä 2017. Sen jälkeen Taco Bell on laajentunut viiden ravintolan voimin pääkaupunkiseudulle. Ketjun tavoitteena on jatkaa ravintolaverkoston laajentamista tänä vuonna useammalla ravintolalla myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.