Takaisin
3/25/2020 klo 13:38

Restis-sovellus palvelee take away -valikoimalla

Asiakkaidemme ja henkilökunnan terveys on meille sydämen asia ja haluamme asioinnin olevan turvallista meille kaikille tänä poikkeuksellisenakin aikana. Ravintoloissa suosittelemme tilaamista autokaistoilta, itsepalvelukassoilta tai take away -ruoan tilaamista Restis-sovelluksella, jolloin tilauksen voi tehdä vaikka kotoa käsin ja täten minimoida aikaa ravintolassa.

Restis-mobiilisovellus on käytössä avoinna olevissa Burger King, Taco Bell ja Rax Pizzabuffet -ravintoloissa.

Lataa sovellus älypuhelimeesi tai käytä suoraan selaimessa

Restistä voit käyttää joko sovelluksella älypuhelimellasi tai verkkoselaimen kautta.

Sovellusta käytettäessä kerrytät leimoja yli 9,5 euron ostoista Taco Bell, Burger King ja Rax Pizzabuffet -ravintoloissa. Saat palkintoja viiden ja kymmenen leiman kohdalla, joten Restis-tilaaminen kannattaa. Lataa sovellus täällä:

appstore 200 google-play 200


Wolt ja Foodora palvelevat kotiinkuljetuksissa

Myös kotiinkuljetuskumppanimme Foodora ja Wolt palvelevat Burger King, Taco Bell, Rax Pizzabuffet -ravintoloiden asiakkaita.


Osta lahjakortti ja tue suomalaista työtä

Restel ravintola lahjakortti
Restelin ravintolalahjakorteilla herkullisten elämysten tarjoaminen on tehty helpoksi. Kortin saaja voi valita makuunsa sopivan ravintolan monista vaihtoehdoista, kuten Taco Bell tai Rax Pizzabuffet -ravintoloista. Ostamalla Restelin ravintolalahjakortin tuet samalla suomalaista työtä. Lahjakortti toimitetaan postitse ja toimitusaika on 2-4 päivää. Lahjakortti käy maksuvälineenä Restelin ravintoloissa (pois lukien HelmiSimpukka- ja BURGER KING® -ravintolat). Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä.

Siirry verkkokauppaan »


Ravintoloiden aukioloajat

Restel tarjoaa ravintoloita ympäri Suomen. Poikkeavan tilanteen vuoksi ravintoloissamme on paljon muutoksia aukioloajoissa. Voit tarkastaa ravintoloiden ajantasaiset aukioloajat Restelin verkkosivuilta.

Katso kaikki ravintolat ja aukioloajat »