Takaisin
12/11/2019 klo 07:00

Rax Pizzabuffet tekee paluun Hämeenlinnan kauppakeskus Goodmaniin

Hämeenlinnalaisten rakastama Rax Pizzabuffet tekee odotetun paluun Hämeenlinnan kauppakeskus Goodmaniin. Rax aukeaa Goodmanin uuteen ravintolamaailmaan kauppakeskuksen eteläpäätyyn.

”Olemme hyvin iloisia, että löysimme uudet ravintolatilat kauppakeskus Goodmanista ja pääsemme avaamaan Raxin uudelleen Hämeenlinnaan. Tarkkaa avauspäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta tavoitteena on, että Rax aukeaa Goodmanin ravintolamaailman kanssa samassa aikataulussa”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Rax sulki ovensa kauppakeskus Goodmanissa syksyllä, mutta tekee paluun kauppakeskuksen uuden ravintolamaailman liiketiloihin. Uudessa Raxissa tulee olemaan noin 90 asiakaspaikkaa ja henkilökuntaa rekrytoidaan noin kymmenen työntekijän verran. Kuten useissa muissakin Raxeissa ympäri Suomen, myös Hämeenlinnassa aiotaan aloittaa yhteistyö kuljetuspalvelu Woltin kanssa.

”Olemme todella iloisia, että suositulle Rax Pizzabuffetille löytyi uudet tilat Goodmanista. Raxin pizzat ja runsas salaatti-buffet ovat olleet asiakkaidemme mieleen”, kertoo Goodmanin kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro.

Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva buffetravintolaketju, jossa jokainen herkuttelee helposti ja vaivattomasti aina omalla maulla. Pizza on Raxin kärkituote, mutta monipuolisessa ja laadukkaassa buffet-pöydässä on myös vaihtoehtoja salaatista keittoon ja wingseistä vegaanisiin vaihtoehtoihin. Raxissa voi myös täyttää mukaan otettavan Rax Boxin buffet-pöydän herkuilla tai tilata take away -pizzan valmiista vaihtoehdoista tai juuri niillä omilla lempitäytteillä.