Takaisin
1/11/2022 klo 07:30

Rax Pizzabuffet muuttaa uusiin tiloihin Jyväskylässä

Remontti Rax Pizzabuffetin tulevissa tiloissa on kovaa vauhtia käynnissä. Uudet ravintolatilat mahdollistavat jopa 90 hengen ryhmien ruokailun buffetpöydän antimista. Raxin herkullisia pizzoja, pizzataskuja, salaatteja ja boxeja saa myös helposti tilattua ja maksettua Raxin uudella sovelluksella, joka tarjoaa herkullisia etuja.

Jyväskylän Rax Pizzabuffet muuttaa uusiin tiloihin viereisestä kauppakeskus Forumin toisesta kerroksesta. Uudet tilat sijaitsevat OP Keski-Suomen pääkonttorirakennuksen ravintolamaailmassa, jossa osassa salia aloitti jo marraskuussa toimintansa pikaruokaravintola Taco Bell. ”Pääkonttorin mittavan remontin tavoitteena on luoda keskustaan houkutteleva, viihtyisä kauppakeskus osana Forumia”, toteaa Toni Ruokanen OP-Keski-Suomen hallintojohtaja. Uusi liiketila remontoidaan täysin ja tilat ovat Raxin uuden konseptin mukaiset. Uudessa ravintolassa on 90 asiakaspaikkaa ja ovet uudistuneeseen Rax Pizzabuffettiin avataan helmikuussa 2022.

”Odotamme jo innolla, että saamme uuden ravintolan auki. Tilat ovat täysin uudistetut, raikkaat ja viihtyisät. Uskomme, että kanta-asiakkaamme viihtyvät meillä nyt entistä paremmin ja toivomme toki, että näemme myös uusia tuttavuuksia”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Raxin laajan buffet-valikoiman avulla jokainen asiakas pääsee herkuttelemaan aina omalla maulla. Valinnan varaa löytyy myös KotiBox-valikoiman tilauksesta valmistettavista uunituoreista pizzoista, pizzataskuista ja boxeista sekä raikkaista salaateista, jotka voi joko noutaa ravintolasta tai tilata kotiinkuljetuksella Woltin tai Foodoran kautta.