Takaisin
3/12/2020 klo 07:00

Rax Pizzabuffet avaa toisen ravintolan Kuopioon

Rax Pizzabuffet avaa toukokuussa 2020 ravintolan Matkus Shopping Center -kauppakeskukseen. Rax sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa Ikeaa vastapäätä. Uudessa ravintolassa on 100 asiakaspaikkaa.

”Olemme iloisia uuden ravintolan avaamisesta Kuopioon. Näemme Matkuksessa paljon potentiaalia ja haluamme olla palvelemassa kauppakeskuksen asiakkaita. Matkus on hieno lisä ravintolaverkostoomme ja kyseessä onkin jo neljäs ravintola-avauksemme tänä vuonna”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Kaikissa Raxeissa on käytössä Restis-mobiilisovellus, joka sujuvoittaa ravintolassa asioimista entisestään. Restiksen kautta asiakas voi maksaa ruokansa ennakkoon ja hyödyntää Restiksen tarjoamia hyviä etuja. Erityisen näppärä Restis on Raxin take away -pizzojen tilaamisessa ja maksamisessa.

Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva buffetravintolaketju, jossa jokainen herkuttelee helposti ja vaivattomasti aina omalla maulla. Pizza on Raxin kärkituote, mutta monipuolisessa ja laadukkaassa buffet-pöydässä on myös vaihtoehtoja salaatista keittoon ja wingseistä vegaanisiin vaihtoehtoihin. Raxissa voi myös täyttää mukaan otettavan Rax Boxin buffet-pöydän herkuilla tai tilata take away -pizzan valmiista vaihtoehdoista tai juuri niillä omilla lempitäytteillä.

Rax Pizzabuffet toivottaa myös ryhmät ja syntymäpäiväseurueet lämpimästi tervetulleiksi ravintolaan. Raxista on varattavissa syntymäpäiväjärjestelyt, joihin kuuluu juhlavasti koristeltu seurueen pöytä, buffet-pöydän valikoima jäätelöä unohtamatta sekä syntymäpäiväsankarin omavalintainen kolmen täytteen pizza. Raxista löytyy herkuteltavaa jokaiselle – aina omalla maulla.