Takaisin
6/16/2020 klo 11:59

Radio Helsinki ja Meritalli pyhittävät kesäperjantait musiikille ja ystäville

Meritallin perjantait Radio Helsingin ystävien seurassa alkavat juhannusjuhlilla perjantaina 19.6.

“Töölön mattolaituri", Meritallin terassi, on taas avattu viihtyjille ja kesästä nauttiville. Sen kunniaksi Radio Helsinki ja Meritalli kutsuvat ystävät ja juhannusheilat viettämään keskikesän juhlaa DJ Mikko Mattlarin kanssa perjantaina 19.6.2020 klo 17–22.

DJ ja toimittaja Mikko Mattlar on tehnyt Radio Helsingissä kotimaisen musiikin erikoisohjelmia vajaat kymmenen vuotta. Yhtä kauan tämä kotimaisen iskelmän, diskon ja DJ-kulttuurin erityisasiantuntija on soittanut kotimaisten vinyylien kokoelmaansa klubeilla ja tapahtumissa niin Suomessa kuin naapurimaissakin.

Juhannusjuhlissa Mattlar soittaa viihdyttävän ja nostalgisen valikoiman kotimaista tanssimusiikkia menneiltä vuosikymmeniltä.

Juhannusjuhlista starttaa myös Radio Helsingin DJ:den hostaamat perjantai-illat Meritallissa. 

Aina elokuun loppuun asti Meritallilla kuullaan musiikkigenrejä laidasta laitaan ystävien seurassa joka perjantai klo 17–22.

Meritallin terassi Merikannontie 6:ssa Helsingin Töölössä on avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 15–22. Meritallin yhteydessä toimiva ravintola Mestaritalli palvelee päivittäin klo 11–22.