Takaisin
3/18/2020 klo 09:00

Palvelemme myös Koronaviruksen aikana, turvallisuudestasi huolehtien

Meille ensisijaisen tärkeää on asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaohjeistuksemme noudattamiseen ja toivomme kaikilta toisten huomioon ottamista ja ohjeistuksien seuraamista.

Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä ja terveysviranomaisten ja hallituksen ohjeita, ja päivitämme mahdolliset muutokset toimintatapoihimme välittömästi.

Elämme tällä hetkellä haastavaa aikaa ravintola-alalla. Haasteista huolimatta, me katsomme tulevaan ja toivotamme edelleen asiakkaat meille tervetulleeksi!

Asiointi ravintolassa

Ravintolamme ovat pääsääntöisesti auki luukunottamatta tapahtumaravintoloitamme. Pyrimme pitämään ravintolakohtaiset aukioloajat ajan tasalla nettisivuillamme ja Restiksessä. Olemme tehostaneet siivousta kaikissa ravintoloissamme ja olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme pysymään kotona pienienkin flunssaoireiden ilmetessä. Pyydämme myös asiakkaita käyttämään eri kotiinkuljetusvaihtoehtoja viruksen leviämisen estämiseksi, mikäli tunnet pieniäkin flunssaoireita.

Itsepalvelukassojen, autokaistojen tai Restiksen kautta tehdyissä tilauksissa kontakti ravintolahenkilökunnan kanssa on minimoitu, joten suosittelemme näitä tilaustapoja.

Voit tarkistaa viimeisimmät ravintoloiden aukioloajat täältä.

Takeaway tilaukset ja kotiinkuljetukset Restiksen kautta

Koska tilanne on hyvin poikkeuksellinen kaikin tavoin, suosittelemme takeaway tilausta joko Restis -sovelluksen tai verkkosivujemme kautta. Restiksestä löydät Burger King, Taco Bell, Rax Pizzabuffet ravintolat sekä 19.3. alkaen myös Central, O'Learys Iso Omena ja O'Learys Sello.

appstore 200 google-play 200

Restiksen verkkokauppaan pääset täältä.

Olemme myös päättäneet pilotoida kotiinkuljetusta Restiksen kautta. Tästä päivästä lauantaihin (18.3.-21.3.) pilotoimme klo 11.30-19 Taco Bell Itiksestä kotiinkuljetusta. Kuljetus sovitaan puhelimitse ravintolan kanssa ja tilaus tehdään Restiksen take away -valikoimasta. Tiedotamme asiasta vielä tarkemmin, joten pysythän kuulolla!