Takaisin
5/23/2019 klo 12:37

///KORJATTU TIEDOTE/// Seinäjoelle avautuu Etelä-Pohjanmaan ensimmäinen Rax Pizzabuffet

TIEDOTTEESTA POISTETTU WOLT-KULJETUSPALVELUN KÄYTTÖÖNOTTO. WOLT EI OLE TOIMINNALLINEN SEINÄJOELLA.

Rax Pizzabuffet avautuu Seinäjoen uuteen Ideaparkiin loppuvuodesta. Seinäjoen Raxissa otetaan käyttöön uusi myyntikanava heti ravintolan auettua: Restis-mobiilisovelluksella asiakas tilaa ja maksaa ruokansa ennakkoon vaivattomasti.

Etelä-Pohjanmaa saa kauan kaivatun koko perheen pizzaravintolan, Rax Pizzabuffetin. Rax aukeaa uuteen Ideaparkiin, joka sijaitsee Seinäjoen Joupissa. Ideapark valmistunee loppuvuodesta 2019, jolloin myös Rax aukeaa. Uudessa Raxissa on 130 asiakaspaikkaa ja henkilökuntaa rekrytoidaan noin 10 työntekijän verran.

”Olemme erittäin innoissamme Raxin laajenemisesta Etelä-Pohjanmaalle. Meillä on hyviä kokemuksia liikepaikoista ostoskeskusten yhteydessä ja uskomme, että myös uusi Ideapark on Raxille oiva paikka”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Seinäjoen Raxissa otetaan käyttöön Restis-mobiilisovellus, joka sujuvoittaa ravintolassa asioimista entisestään. Restiksen kautta asiakas voi tilata ja maksaa ennakkoon, myös mukaan otettavat annokset, sekä hyödyntää Restiksen tarjoamia hyviä etuja.

Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva buffetravintolaketju, jossa jokainen herkuttelee helposti ja vaivattomasti aina omalla maulla. Pizza on Raxin kärkituote, mutta monipuolisessa ja laadukkaassa buffet-pöydässä on myös vaihtoehtoja salaatista keittoon ja wingseistä vegaanisiin vaihtoehtoihin. Raxissa voi myös täyttää mukaan otettavan Rax Boxin buffet-pöydän herkuilla tai tilata take away -pizzan valmiista vaihtoehdoista tai juuri niillä omilla lempitäytteillä.