Takaisin
8/20/2018 klo 06:31

KONDITORIA PH7 AVAA KAHVILAMYYMÄLÄN JÄRVENPÄÄHÄN

Tuusulalainen moderni konditoria ja leipomo KONDITORIA pH7 avaa uuden kahvilamyymälän Järvenpäähän, syyskuussa avautuvan BURGER KING® -ravintolan yhteyteen.

KONDITORIA pH7:n toimintafilosofiana on itse suunnitellut tuotteet ja käytettyjen raaka-aineiden korkealaatuisuus. Gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut leipomo huolehtii siitä, että myös vilja-aineallergikot voivat nauttia laadukkaista tuotteista. KONDITORIA pH7 on maailman ruokatrendejä seuraava, innovatiivinen alan edelläkävijä niin konditoria kuin leipomotuotteissa. Palkittujen kondiittoreiden Toni ja Pedra Rantalan omistama pH7:n Järvenpään myymälä tulee työllistämään 4-6 henkilöä ja Järvenpään myymälään tulee noin 40 asiakaspaikkaa. Yritys on toiminut Tuusulassa jo 11 vuotta.

– Olemme innoissamme uudesta liikepaikasta, joka sijaitsee yhdessä Järvenpään vilkkaimmista risteyksistä. Menestyksemme salaisuus on alusta asti ollut innovatiivinen, innostunut ja ahkera tiimimme, joka pystyy aina yhä uudelleen ylittämään itsensä. Lopputulos näkyy ja maistuu ympärivuoden valikoimassa olevien tuotteiden suosiossa sekä uusiutuvissa, sesongeittain vaihtuvissa tuotteissamme. Tuusulan myymälän toiminta jatkuu normaalisti uuden avauksen jälkeen, kertoo KONDITORIA pH7 toimitusjohtaja Toni Rantala.

Järvenpään ensimmäinen BURGER KING® -ravintola avautuu mittavan remontin jälkeen ABC-aseman yhteyteen syyskuun lopussa.

– Uskomme, että seinänaapurimme tuo lisäarvoa asiakaskokemukseen Järvenpään uudessa liikepaikassa. Jatkossa saman katon alla tarjotaan järvenpääläisille ja lähiseutujen asukkaille maailman parhaita liekillä grillattuja burgereita sekä suussa sulavia leivonnaisia, hehkuttaa Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta. Ravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti; neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja vuoden 2018 aikana ketjun tavoitteena on avata yli 15 uutta ravintolaa. Järvenpään ravintola on BURGER KING® -ketjun 50. ravintola Suomessa.