Takaisin
2/11/2020 klo 12:00

Ikäänny ilolla -klubi tarjoaa lämpimän yhteisön ja mielekästä tekemistä ikäihmisille

Restelin Food&Events -ketju on mukana tukemassa ONNI hoivan pyörittämää ja Tradekan rahoittamaa Ikäänny ilolla -klubitoimintaa.

Toiminnan tarkoituksena on tuoda ikäihmisten elämään mielekästä tekemistä ja muodostaa yhteisö, johon jokaisen on mukava tulla omana itsenään. Klubitoiminnallaan ONNI hoiva pyrkii vähentämään ikäihmisten kokemaa yksinäisyyttä, joka koskettaa vähintään ajoittain jo kolmasosaa suomalaisista ikäihmisistä. Klubi järjestää maksuttomia tai omakustannehintaisia elämyksiä ikäihmisille yhteistyössä eri tahojen kanssa. Klubi on kaikille ikäihmisille avoin ja uudet jäsenet toivotetaan lämpimästi mukaan.

Klubin toimintaan on kuulunut ruokaelämysiltoja yhteistyössä ravintolaketju Restelin kanssa, konsertteihin osallistumista, elokuvaretkiä, opastettuja museokäyntejä sekä aurinkoisia kesäretkiä. Toimintaa järjestetään niin Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella ja Oulussakin. Klubi on osa Tradekan, Restelin omistajan yhteisvastuutoimintaa, jonka tarkoituksena on tukea Suomen kansalaisia, tasa-arvoa, innovointia ja yrittäjyyttä.

Restel on ollut mukana aktiivisesti myös ONNI hoivan pitkäaikaissairaille, vammaisille ja liikuntaesteisille suunnatussa, Elä täysii -klubitoiminnassa esimerkiksi mahdollistaen esteettömät puitteet klubin 5v juhlakiertueelle RAX-ravintoloissa.

Lue lisää Ikäänny ilolla -klubista ja Elä täysii -klubitoiminnasta. .