Takaisin
3/19/2019 klo 16:04

Food&Events Restel Tapahtumaravintolat Sideways-festivaalin ravintolapalveluiden tuottajaksi

Sideways on saanut kiitosta palveluiden sujuvuudesta. Keskittämällä palvelut yhdelle tuottajalle festivaali pyrkii parantamaan palvelukokemusta entisestään.

Sideways on Helsingin festivaalikesän avaava kolmipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään Nordiksella eli Helsingin jäähallissa ja sen ympäristössä 6.–8.6.2019. Tapahtuman ohjelmisto koostuu vaihtoehtoisempaan tarjontaan kallellaan olevasta musiikista, monipuolisista alueaktiviteeteista sekä laadukkaasta ruoka- ja juomatarjonnasta. Sidewaysissa on mahdollisuus kokea Helsingin parhaat puolet yhden viikonlopun aikana!

Festivaalin ravintolapalvelut toteutetaan tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteistyössä Food&Events Restel Tapahtumaravintoloiden sekä Jääkenttäsäätiön kanssa.

Fullsteam Agencyn järjestämän Sidewaysin festivaalialue siirtyi vuonna 2018 Helsingin jäähallille. Viime vuonna Restel Tapahtumaravintolat operoi jäähallin sisällä olevia tiloja, ja tänä vuonna se vastaa myös ulkoalueiden ravintolatarjonnasta.

Yhteistyöllä halutaan varmistaa Sidewaysin ruoka- ja juomapalveluiden joustavuus ja saumattomuus, sanoo Fullsteam Agencyn toimitusjohtaja Tuomo Tähtinen.

”Haluamme kehittää Sidewaysin asiakaskokemusta. Kun yksi toimija vastaa sekä sisä- että ulkotilojen ravintolatoiminnasta, voimme keskittyä palvelusuunnitteluun täysin asiakkaan näkökulmasta. Festivaalialueella tulee myös toimimaan Restelin operoimien Sidewaysin nimikkoravintoloiden lisäksi valikoima myöhemmin keväällä julkistettavia street food- ja pop up - ruokaravintoloita”, Tähtinen sanoo.

”Pitkäaikainen ja hedelmällinen yhteistyömme Restelin kanssa Helsingin jäähallissa on mahdollistanut meitä mukautumaan jokaiseen tapahtumaan yksilöllisesti. Tästä Sideways-festivaali on oikein hyvä esimerkki”, sanoo puolestaan Nordiksen toimintoja operoivan Jääkenttäsäätiön toimitusjohtaja Tom Kivimäki.

Viime vuonna esimerkiksi Rumba-lehti antoi kiitosta toimivista järjestelyistä, joiden ansioista jonoista ei joutunut kärsimään edes loppuunmyytynä lauantaina. Juuri tähän kokemukseen Restel haluaa panostaa: Sideways on miellyttävä festivaali, jossa palvelut pelaavat ja ihmisen on hyvä olla.

Hyvä yhteistyökokemus ja positiivinen palaute edellisestä vuodesta rohkaisevat tavoittelemaan tänä vuonna entistä onnistuneempaa festivaalikokemusta, kertoo Restelin ketjujohtaja Kristian Helanne.

”Olemme otettuja saadessamme laajentaa ja syventää yhteistyötä Sideways-festivaalin kanssa. Otamme haasteen avosylin vastaan. Ammattilaistiimimme kanssa meillä on kaikki edellytykset tukea entistä mieleenpainuvamman festivaalielämyksen syntymistä”, Helanne sanoo.

Yksityiskohtainen listaus festivaalin ruoka- ja juomatarjonnasta julkistetaan myöhemmin kevään aikana.