Takaisin
6/2/2020 klo 06:59

Ensi viikolla Porvoossa nähdään elokuvia drive-in-teatterissa

Drive-in elokuvakiertue pysähtyy Porvoossa kesäkuun toisella viikolla.

Drive-in elokuvakiertue pysähtyy Porvoossa kesäkuun toisella viikolla.

Restelin operoima Food&Events Tapahtumaravintolat tuo yhteistyössä Coregon kanssa Screen in Town -elokuvateatterin Porvoon Suiston kentälle 8.–9.6.2020 neljällä näytöksellä.

Tapahtuman paikallisena järjestäjänä toimii Borgå Simmare – Porvoon Uimarit r.f., jonka toimintaa lipputuloilla tuetaan.

Drive-in-teatteri on elokuvateatteri, jossa on suuri ulkona oleva valkokangas ja katsomona iso pysäköintialue autoille. Porvoossa elokuva näytetään projisoinnin sijaan screeniltä, jotta elokuva näkyy varmasti Suomen valoisassa kesäillassa. Elokuvien ääni lähetetään autoihin radioteitse.

Tarjoilut elokuvanautinnon maksimoimiseksi katsojat voivat ostaa suoraan autoistaan, kiertävältä snack-myyjältä. Tarjolla on virvoitusjuomia, poppareita, nacholautasia ja muuta pikkupurtavaa. Tarjoiluista tapahtumassa vastaa Food&Events Tapahtumaravintolat yhteistyössä Porvoon Uimareiden kanssa.

Pääsyliput ovat autokohtaisia, ja Suiston kentän elokuvakatsomoon mahtuu 50 autoa. Liput voi varata etukäteen verkosta tai ostaa saapuessa paikan päältä.

Porvoon Drive-in-teatterin elokuvat ja näytökset:

Maanantai 8.6.2020

Elokuva: KOIRANPÄIVÄT
Shrek-elokuvan tekijöiden sydämellinen uutuus.

KLO 18.00

Elokuva: MIDWAY
Vuoden odotetuin sotaelokuva.

KLO 20.30

Tiistai 9.6.2020

VIIDAKON VEIJARIT
Vauhdikas ja sydämeenkäypä seikkailu koko perheelle.

KLO 18.00

LES MISÉRABLES
Ladj Lyn esikoisohjaus, uuden ajan Kurjat.

KLO 20.30

Osta liput ennakkoon osoitteessa screenintown.com.