Takaisin
10/12/2017 klo 07:00

BURGER KING® TEKEE HALLOWEEN-KEPPOSEN JA TUO SUOMEEN MUSTAN HAMPURILAISEN

Amerikkalaislähtöinen BURGER KING® tuo Suomeen WHOPPER®-hampurilaisen mustalla sämpylällä. Maailmalla hitiksi noussut Halloween-suosikki tulee myyntiin Suomessa pahaenteisesti perjantaina 13. päivä lokakuuta ja on saatavilla rajoitetun ajan.

Mustan erikoishampurilaisen hurjin osa on sämpylä, mikä on erikoisen värinsä lisäksi maustettu BBQ-kastikkeella ja savuaromilla. Normaaliin WHOPPER®-hampurilaiseen verrattuna tässä hyytävän hyvässä teemahampurilaisessa on lisäksi juusto ja ketsupin sijasta pippurisen makeaa erikoiskastiketta, jossa on tavallista syvempi maku. Tuttuja WHOPPER® -elementtejä ovat liekillä grillattu pihvi, sekä tuoreeltaan sivalletut kasvikset. Synkän sävyisiä hampurilaisia on myynnissä niin kauan kuin kummajaisia ravintoiloissa riittää.

BURGER KING® -ravintolat panostavat Halloween-teemaan myös ravintoloiden ulkoasussa. Halloween WHOPPER® -ateriaan kuuluu teeman mukainen hampurilaiskääre ja muki. 22.10. alkaen Halloween-teema näkyy myös ikonisten BURGER KING® -kruunujen sekä Chicken Fries -pakkausten ulkoasussa.

Musta Halloween WHOPPER® esiintyi ensimmäisen kerran Amerikassa, Britteinsaarilla ja Aasiassa vuonna 2015. Viime vuonna Suomessa nähty Halloween WHOPPER® -hampurilaisen oranssi versio osoittautui erittäin suosituksi ja ketjun odotukset tämän vuoden kampanjaan ovat korkealla:

– Viime vuonna Halloween-hittimme oli oranssi cheddarsämpylä, joka sai aikaan hiuksia nostattavan suosion. Tuotteet loppuivat ravintoloistamme jo parissa viikossa. Jos haluat tänä vuonna kummastella mustaan puettua WHOPPER® -hampurilaista, suosittelen uskaltautumaan ravintolaamme jo perjantaina 13. päivä, BURGER KING® -ketjujohtaja Mikko Mollberg vinkkaa.

Uutuussämpylä ei sisällä keinotekoisia väriaineita, vaan mustan värin lähteenä on käytetty mm. lakritsimakeisista tuttua luonnollista kasvihiiltä. Halloween WHOPPER® on myynnissä rajoitetun ajan klo 6-22 Suomen BURGER KING® -ravintoloissa, pois lukien Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Tallink Shuttle -laivojen ravintolat.