Takaisin
8/30/2022 klo 10:28

BURGER KING® saapuu vihdoin Rovaniemelle

Uusi, kauan odotettu ravintola avaa ovensa keskustan Koskikadulla loppuvuoden 2022 aikana.

Aidolla liekillä grillatut hampurilaiset saapuvat viimein myös Rovaniemelle, kun BURGER KING® avaa ensimmäisen ravintolansa pohjoisen pääkaupunkiin. Pitkään saapuvaksi odotettu Rovaniemen BURGER KING® avaa ovensa osoitteessa Koskikatu 24 vielä loppuvuoden 2022 aikana.

”Olemme todella innostuneita päästessämme aloittamaan yhteistyön BURGER KING® -ketjun kanssa täällä Rovaniemellä. Vaikka meillä on laajaa aiempaa kokemusta pikaruokaravintoloista, kruunaa tämä mahdollisuus kaikki toiveemme tällä saralla. Toivotamme tulevat asiakkaamme tervetulleiksi nauttimaan hyvästä ruoasta aivan kaupungin ydinkeskustassa sijaitsevaan liiketilaamme”, iloitsevat Rovaniemen BURGER KING® -ravintolayrittäjät Kazem ja Mojtaba Rajabi.

”Suomalaiset ovat ottaneet liekillä grillatut, asiakkaan makuun valmistetut hampurilaiset sekä muut herkulliset tuotteemme omikseen ja niiden perään on kyselty paljon myös pohjoisen suunnalta. Olemme iloisia, kun pääsemme vastaamaan asiakkaidemme toiveisiin ja avaamaan kovasti odotetun ravintolan Rovaniemelle”, kertoo Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Siru Kalpio.

Rovaniemelle avautuva BURGER KING® on ketjun Suomen 63. ravintola. Rollon oman Kingijengin rekrytointi on jo täydessä vauhdissa, mutta kiinnostuneet työnhakijat ehtivät vielä mukaan: haussa on jopa 50–60 työntekijän palveluhenkinen ja innokas tiimi. Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: rovaniemi@burgerkingrovaniemi.fi.

Kaupungin keskustassa sijaitsevassa ravintolassa tulee olemaan yhteensä noin 110 asiakaspaikkaa. Ravintolan tarkasta avaamisajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.