Takaisin
12/28/2017 klo 08:00

BURGER KING® -RAVINTOLA AVATAAN TAMPEREEN KAUPPAKESKUS RATINASSA HUHTIKUUSSA

BURGER KING ®-hampurilaisravintolaketju avaa kolmannen ravintolansa Pirkanmaalle huhtikuussa 2018. Alueella on entuudestaan kaksi ravintolaa, joista yksi sijaitsee Tampereen keskustassa Hämeenkadulla ja toinen Lempäälän Ideaparkissa. Kevään tulokas aukeaa Tampereen keskustan paraatipaikalle, niin ikään huhtikuussa avattavan kauppakeskus Ratinan tiloihin.

Kauppakeskus Ratina avataan 19.4.2018 ja samana päivänä aukeaa Tampereen keskustan toinen BURGER KING® -ravintola. Ratina sijaitsee aivan kaupungin ytimessä ja se tulee toimimaan koko Pirkanmaan monipuolisena vapaa-ajan ja viihtymisen keskuksena. Kauppakeskuksen BURGER KING® palvelee nälkäisiä shoppailijoita 120 asiakaspaikan laajuudelta ja noin 25­-30 työntekijän voimin.

– Sijaintinsa ja kauppakeskuksen ylivoimaisten asiakasvirtojen vuoksi Ratinan BURGER KING® tulee olemaan yksi vilkkaimmista ravintoloistamme. Odotettavissa on niin paikallisia kuin kauempaakin tulleita hampurilaisten ystäviä, ketjujohtaja Tomi Söderström innostuu.

Ratina tulee olemaan kaupungin isoin kauppakeskus ja se sijaitsee Tampereen stadionin ja linja-autoaseman vieressä. Kauppakeskuksessa on monenlaisia mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon, johon kuuluu luonnollisesti myös ruokailu aktiviteettien ja ostosten teon ohella.

– BURGER KING® täydentää hienosti monipuolista ravintolatarjontaamme, ja uskommekin, että asiakkaat ilahtuvat löytäessään BURGER KING® -ravintolan meiltä, kertoo Ratinan kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta. Ravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti; neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja vuoden 2018 aikana ketjun tavoitteena on avata yli 15 uutta ravintolaa.