Takaisin
12/21/2016 klo 08:33

BURGER KING® ILAHDUTTAA AUTOILIJOITA – LAAJENEE KEVÄÄLLÄ MÄNTSÄLÄÄN SHELL HELMISIMPUKKA -LIIKENNEASEMALLE

Hampurilaisketju BURGER KING® jatkaa laajentumistaan vauhdilla – uusi ravintola aukeaa keskeiselle sijainnille vilkasliikenteisen Helsinki–Lahti-moottoritien varrelle Mäntsälään. Huhtikuussa 2017 avattava ravintola muodostaa yhdessä Shell HelmiSimpukka -liikenneaseman kanssa monipuolisen taukopaikan autoilijoille.

BURGER KING® -ravintola avataan keväällä 2016 perusteellisesti uudistetun Mäntsälän Shell HelmiSimpukka -liikenneaseman yhteyteen. Sijainti vilkasliikenteisen Helsinki–Lahti-moottoritien varrella on mielekäs valinta BURGER KING® -ketjulle, joka pyrkii sijoittumaan keskeisille liikepaikoille niin kaupunkikeskustoihin, kauppakeskuksiin kuin maanteidenkin varrelle. ”Autoilijat ovat meille tärkeä kohderyhmä, joten on hienoa päästä avaamaan Mäntsälään ajokaistallinen ravintola. Vilkasliikenteisellä väylällä on varmasti kysyntää meidän käsintehdyille ja liekillä grillatuille burgereillemme”, kertoo BURGER KING® Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.   

Mäntsälän BURGER KING® -ravintolan erikoisuutena on ajokaista, joita ketjulla on ennestään vain kolme Suomessa. Lisäksi asiakaspaikat ovat yhteisiä samassa kiinteistössä sijaitsevan Shell HelmiSimpukka -ketjun kanssa. Yhteistyö liikenneasemaketjun kanssa onkin luontaista, sillä BURGER KING® - ja Shell HelmiSimpukka -ketjujen ketjuohjauksesta vastaa Suomen suurin ravintola- ja hotellitoimija Restel. ”Olemme vahvistaneet hiljattain yhteistyötä St1:n kanssa uuden kauppiassopimuksen myötä, jolloin vastaamme Shell HelmiSimpukoiden ravintolatoiminnan ketjuohjauksesta. On luontevaa, että liikenneasemien ravintolavalikoima täydentyy nyt myös herkullisilla burgereilla”, toteaa Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Ravintolaketjun laajentumisvauhti Suomessa on ollut kolmen ensimmäisen toimintavuoden aikana huima; BURGER KING® -ravintoloita on jo 25 kappaletta ympäri Suomea ja toistakymmentä ravintolaa on tulossa seuraavan vuoden aikana. Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

Mäntsälän BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä, ja uusien työntekijöiden haku on parhaillaan käynnissä. Lisätietoja avoinna olevista työpaikoista: https://www.restel.fi/fi/restel/toihin-meille?field_vacancy_brand_target_id_verf=21

Lisätietoja:

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy

+358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy

+358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi