Takaisin
9/13/2017 klo 06:00

BURGER KING® AVAA RAVINTOLAN JOENSUUN YDINKESKUSTAAN JOULUKUUSSA

BURGER KING® -hampurilaisravintolaketju on tunnettu ensisijaisesti liekillä grillatuista hampurilaispihveistään. Liekkigrillit kuumenevat Joensuussa joulukuussa 2017, jolloin kaupungin ensimmäinen BURGER KING® -ravintola avaa ovensa kauppakeskus Iso Myyssä. Ravintolaketju tuo Joensuun paraatipaikalle noin 30 uutta työpaikkaa.

Joensuuhun joulukuussa 2017 avattava BURGER KING® -ravintola tulee sijaitsemaan Joensuun ydinkeskustassa. Ravintolan avaamista edeltää henkilökunnan rekrytointiprosessi, joka alkaa välittömästi ravintola- ja vuoropäälliköiden haulla. Avattuaan Joensuun BURGER KING® tulee työllistämään noin 30 työntekijää.

Ravintolan avaamista Joensuuhun suunniteltiin jo vuonna 2014, mutta silloin sopivaa liikepaikkaa ei löytynyt. Nyt kolme vuotta myöhemmin BURGER KING® avataan kaupungin parhaalle paikalle, torin laidalla sijaitsevaan Iso Myy -kauppakeskukseen. Samalla ravintola on ketjun ensimmäinen toimipaikka koko Pohjois-Karjalan alueella.

– Mahtavaa, että pääsemme vihdoin toteuttamaan joensuulaisten toiveet ja avaamaan ravintolan näin keskeiselle paikalle. Pian paikallinen karjalanpiirakka saa seurakseen liekillä grillatut Whopper-hampurilaiset, jotka valmistamme käsityönä asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, ketjujohtaja Mikko Mollberg sanoo.

Kauppakeskus Iso Myy on Joensuun suurin kauppapaikka, joka viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan. Kauppakeskuksen ravintolatarjonnassa hampurilaisravintola on ainoa lajissaan. Pikaruokapaikkoja toki löytyy muitakin, mutta hampurilaisia ja nugetteja on saanut hakea kauempaa.

­ – Kehitämme aktiivisesti kauppakeskusta ja olemme iloisia siitä, että pystymme nyt täydentämään Iso Myyn ravintolatarjontaa BURGER KING® -ravintolalla. Samalla pystymme vastaamaan asiakkaittemme toiveisiin, sillä juuri tämän ketjun ravintolaa on toivottu kauppakeskukseemme, kertoo Iso Myyn toimitusjohtaja Anne Valjus.

BURGER KING® -ketju laajenee vauhdilla ja avaa syksyllä paljon ravintoloita ympäri Suomea. Nyt ravintoloita on maanlaajuisesti 32 ja vuoden loppuun mennessä niitä on jo yli 40.