Takaisin
10/5/2018 klo 09:00

BURGER KING® AVAA JOULUKUUSSA UUDEN RAVINTOLAN HELSINGIN KÄPYLÄÄN

BURGER KING® avaa uuden ravintolan Käpylään.

Helsingin Käpylään avautuu joulukuussa Helsingin yhdestoista BURGER KING® -ravintola. Uusi ravintola avautuu mittavan remontin jälkeen kiinteistöön, jossa on ennen sijainnut ABC-Deli. Samalla tontilla toimivat edelleen HOK-Elannon ABC-mittarikenttä ja -autopesu. BURGER KING® Käpylä palvelee liekillä grillattujen hampurilaisten ystäviä viikonloppuisin ympäri vuorokauden 50 asiakaspaikan laajuudella ja noin 25 työntekijän voimin.

BURGER KING® -ketju on tänä vuonna panostanut moderneihin myyntikanaviin. Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi ketjussa on otettu käyttöön itsepalvelukassat, joita on pilotoitu kauppakeskus Sellossa, Espoossa. Asiakkailta on saatu positiivista palautetta itsepalvelukassoista ja Käpylän ravintolassa itsepalvelukassat otetaan käyttöön avajaisista alkaen.

– Etsimme jatkuvasti uusia liikepaikkoja, sillä haluamme tarjota parhaita, liekillä grillattuja burgereita mahdollisimman monelle. Olemme innoissamme liikepaikasta, joka mahdollistaa uuden BURGER KING® -ravintolan avaamisen yhdelle Helsingin liikenteellisesti vilkkaimmalle ja vetovoimaiselle paikalle. Autoilijoita tulemme palvelemaan myös uudella ennakkotilauskonseptilla, iloitsee Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta. Ravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti; neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja vuoden 2018 aikana ketjun avaa 12 uutta ravintolaa. Käpylän ravintola on BURGER KING® -ketjun 54. ravintola Suomessa. Joulukuussa ketju avaa Käpylän lisäksi uudet ravintolat Jämsään ja Hyvinkäälle.

-BURGER KING® -ketjun tavoitteena on jatkaa valtakunnallisen verkoston kasvattamista vuoden 2019 aikana reilulla kymmenellä uudella yksiköllä, Söderström jatkaa.

Myös HOK–Elannon Head of Asset Management Timo Myllynen on tyytyväinen uudesta toimijasta, joka tuo lisää asiakasvirtaa liikepaikalle.