Takaisin
5/31/2017 klo 06:00

BURGER KING® AVAA ENSIMMÄISET ITSENÄISET AUTORAVINTOLAT ESPOOSEEN JA PORVOOSEEN

BURGER KING® -hampurilaisketju avaa kaksi uutta itsenäistä autoravintolaa – yhden Espoon Muuralaan ja toisen Porvoon Kuninkaanporttiin. Vastaavia autoilijoita palvelevia itsenäisiä BURGER KING® -ravintoloita ei ole Suomessa ennen nähty. Ravintolat avataan vuoden 2017 lopussa.

Uusi autoravintolakonsepti palvelee paikallisten hampurilaistenystävien lisäksi nälkäisiä tienpäällä kulkijoita. Palvelua ja ruokaa saa vuorokauden ympäri ja asiointi hoituu ajokaistalta käsin, samaan tapaan kuin autogrillillä asioitaessa. Autokaistan lisäksi ravintoloissa on luonnollisesti viihtyisät, yli 100 asiakaspaikkaa kattavat ravintolasalit.

– BURGER KING® -autoravintolat ovat Suomessa ensimmäisiä laatuaan. Ketjullamme on toki jo ravintoloita osana liikeasemien toimintaa, mutta loppuvuodesta avattavat ravintolat ovat itsenäisiä rakennuksia autokaistoineen, Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg kuvailee.

Suomessa on aiemmin avattu autokaistallisia BURGER KING® -ravintoloita Jyväskylässä, Vaasassa, Mäntsälässä ja Tuusulassa, joista jälkimmäinen on avoinna ympäri vuorokauden. Kokemukset Tuusulan ravintolasta ovat varsin positiivisia ja odotukset Espoon ja Porvoon ravintoloita kohtaan ovat korkealla.

– On hienoa päästä palvelemaan autoilevia asiakkaitamme kellon ympäri paikoilla, joilla on selkeästi kysyntää tämän kaltaiselle palvelumuodolle, Mollberg sanoo.

Molemmat ravintolat tulevat työllistämään noin 30–35 henkilöä. BURGER KING® -ravintolaketju laajentuu vauhdilla Suomessa; reilun kolmen ensimmäisen toimintavuoden aikana ketju on avannut jo yhteensä 30 ravintolaa, ja kuluvan vuoden aikana avauksia on tulossa vielä yli 10 lisää. 

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.