Takaisin
3/12/2018 klo 07:41

BURGER KING® AVAA AUTOKAISTALLISEN RAVINTOLAN KEMPELEESEEN KESÄLLÄ

Pikaruokaravintolaketju avaa Oulun seudun toisen ravintolansa heinäkuussa 2018. Autokaistallinen BURGER KING® sijoittuu samalle tontille Shell HelmiSimpukka Kempele Zeppelinin kanssa. Muutostyöt ovat alkaneet huoltoaseman tontilla ja remontti valmistuu kesäkuun loppuun mennessä.

Shell HelmiSimpukka Kempele Zeppelinin kiinteistössä alkaa muutostyöt 12.3.2018 ja ne päättyvät kesäkuun lopulla. Nykyinen liikekiinteistö laajenee moottoritien suuntaan, ja laajennusosaan tulee uuden BURGER KING® -ravintolan tilat. Ravintola sekä huoltoasemat sijoittuvat kauppakeskus Zeppeliniä vastapäätä. Remontin ajan Shell HelmiSimpukka Kempele Hakamaantie palvelee normaalisti.

Heinäkuusta alkaen niin kauppakeskus Zeppelinin asiakkaat kuin 75-tiellä liikkujat voivat tankata sekä autot että matkustajat samalla pysähdyksellä. Aluetta halkoo kaksi Eurooppatietä, joten autokaistallinen pikaruokaravintola voi palvella kaukaakin tulevia pikaruokaherkkujen ystäviä.

– Zeppeliinin ympäristö on alueellisesti erittäin merkittävä palvelukeskittymä ja kasvupotentiaalia löytyy edelleen. On myös hienoa päästä tuomaan liekillä grillatut hampurilaiset omiin lapsuusmaisemiin, Kempeleläislähtöinen BURGER KING® Suomen kehityspäällikkö Olli Mäkäräinen iloitsee.

Oulun alueen ensimmäinen BURGER KING® sijaitsee keskustassa kävelykatu Rotuaarilla, joten kesällä avattava Kempeleen-ravintola on odotettu lisä alueen  pikaruokamarkkinoille. BURGER KING® Zeppelin Kempele tulee työllistämään 25–30 henkilöä.

– Olemme tietysti hyvillämme voidessamme tarjota tuotteitamme suurten asiakasvirtojen äärellä. Taustalla on myös halu täyttää asiakkaittemme toiveet, sillä useissa asiakaspalautteissa on noussut esiin toive ravintolan avaamista juuri tänne, ketjujohtaja Tomi Söderström sanoo.