Takaisin
1/10/2018 klo 07:00

BURGER KING® ALOITTAA KOTIINKULJETUKSEN YHTEISTYÖSSÄ WOLTIN KANSSA - 100 ENSIMMÄISTÄ SAA WHOPPER®-ATERIAN VELOITUKSETTA

BURGER KING ® -hampurilaisravintolaketjun sekä ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelu Woltin yhteistyön alkamisen kunniaksi 100 ensimmäistä tilaajaa saa WHOPPER®-aterian veloituksetta. Aluksi liekillä grillattuja hampurilaisia ja muita herkkuja kuljetetaan ketjun kolmesta ravintolasta Helsingissä, ja tähtäimessä on laajentaa myös muille Woltin operoimille alueille.

BURGER KING® -ketjun ja Wolt-kuljetuspalvelun yhteistyö alkaa Helsingin keskusta-alueella 10.1.2018 klo 10.30. Alussa on mukana kolme BURGER KING® -ravintolaa Helsingin keskustan alueella: Mannerheimintien, Meilahden sekä Ruoholahden ravintolat.

Wolt kuljettaa BURGER KING® -tuotteita muun muassa Kamppiin, Töölöön, Katajanokalle, Eiraan, Jätkäsaareen ja Ruoholahteen. Helsingin lanseerauksen jälkeen kotiinkuljetuspalvelu on tarkoitus laajentaa vaiheittain myös muillekin paikkakunnille, joissa Wolt ja BURGER KING® toimivat.

– Olemme todella innoissamme yhteistyöstä Woltin kanssa, sillä näin pääsemme palvelemaan entistä monipuolisemmin asiakkaitamme ihan kotisohvalle saakka. Aloitamme nyt Helsingistä, mutta tarkoituksena on laajentaa toiminta-aluetta niille paikkakunnille, jossa Wolt operoi, kertoo BURGER KING® Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström.

Wolt on vuonna 2014 perustettu suomalainen teknologiayritys, jonka mobiilisovelluksen ja selainversion kautta voi tilata ravintolaruokaa ennakkoon joko noudettavaksi tai kotiinkuljetuksena. Wolt tarjoaa ruoan tilaus- ja kuljetuspalveluita Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. 

 – Kansainvälisenä hampurilaisravintolaketjuna BURGER KING® on erinomainen lisä ravintolavalikoimaamme. Yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä enemmän vaihtoehtoja. Asiakkaamme ovat toivoneet yhteistyötä juuri BURGER KING® -ketjun kanssa ja olemme iloisia voidessamme vastata heidän toiveisiinsa, Woltin Suomen maajohtaja Henrik Pankakoski sanoo.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta. Ravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti; neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja vuoden 2018 aikana ketjun tavoitteena on avata yli 15 uutta ravintolaa.