Ravintolat

Tarjoamme laajalti viihdykettä, hyvää ruokaa, maistuvia juomia ja mukavaa oloa kautta koko Suomen. Iloista menoa iltaravintoloiden parketeilla, herkkuhetkiä laadukkaissa ruokaravintoloissa ja leppoisaa jutustelua pubien hämärässä. Jokaiselle jotakin - aamupäivästä pikkutunneille.

Restelin ravintolat ovat paikkakuntiensa ehdottomia kohtaamispaikkoja, joissa paikallinen tunnelma ja paikalliset asukkaat tuovat oman lisänsä myös hotellivieraiden viihtyvyyteen. Puhumattakaan paikallisista herkuista, joita tarjoavat vaikkapa pohjoisen kuulut ruokaravintolamme.

Tiellä liikkujia palvelevat kätevästi matkan varrella sijaitsevat Shell HelmiSimpukka –ravintolat ja kahvilat, jotka tarjoavat kahvihetkien lisäksi maukkaita lounaita ja aamiaisia.

Kaikki Restelin ravintolat löydät osoitteesta www.ravintolamaailma.fi

Ruokailijan leimapassia voit hyödyntää yli 100 Restelin ruokaravintolassa, katso lisätiedot tästä.

O'Learys

O’Learys on sporttiravintoloiden ykkönen, joka tarjoaa saman katon alla maukasta pohjoisamerikkalaisvaikutteista ruokaa sekä ainutkertaisia urheiluelämyksiä. Bostonista inspiraationsa saanut ravintolamme on tunnettu rennosta tunnelmastaan, joka kokoaa niin kaikenikäiset kaveriporukat kuin perheetkin nauttimaan urheilujuhlasta.

Tutustu tarkemmin

BLVD26

Bulevardille, Punavuoren design-kaupunginosaan on avattu uusi ainutlaatuinen samppanja- ja viinibaari.

Ravintola tarjoaa kuplivaa kuohujuomaa, maistuvia palanpainikkeita sekä tyylikästä tunnelmaa.

Tutustu tarkemmin

Vespa

Ravintola Vespa on kuin pala Italiaa keskellä Helsinkiä. Vespan katutason Bar & Pizzasta löydät parhaat pizzat, pastat ja täytetyt focacciat. Täällä on mukava nauttia lasillinen viiniä antipastojen seuraksi tai vaikkapa istahtaa kahville.

Tutustu tarkemmin

Foija

175-vuotias ravintola Foija palasi uudistuneena juurilleen Turun keskustaan. Suomen vanhimpiin ja tunnetuimpiin ravintoloihin kuuluvan Foijan nimen juuret ulottuvat vuoteen 1839, jolloin Foija aloitti toimintansa Åbo Svenska Teatterin ravintolana.

Tutustu tarkemmin

Central

Helsingin Ullanlinnan helmi Central perustettiin jo vuonna 1898. Siitä lähtien se on ollut osa Helsingin ravintolaperinnettä ja tarjonnut asiakkailleen hyvää ruokaa ja välitöntä palvelua.

Tutustu tarkemmin

Martina

Rennon letkeä Martina on niin mukava illanviettopaikka kuin mutkaton arjen helpottaja, helppo vaihtoehto kotona kokkaamiselle.

Tutustu tarkemmin

Mario

Tänään minä en kokkaa! Mario tarjoilee italialaisia makuja rennolla otteella. Nopeasti ja mutkattomasti.

Tutustu tarkemmin

Grillsson

Grillssonissa herkutellaan taidolla valmistetuilla pihveillä ja burgereilla.

Tutustu tarkemmin

Rax Buffet

Raxin runsaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Tutustu tarkemmin

Burger King®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 13 000 ympäri maailmaa 88 maassa.

Tutustu tarkemmin

HelmiSimpukka

Restel Liikenneasemien Shell HelmiSimpukka -ketju tarjoaa tiellä liikkujille kattavat palvelut 60 asemalla ympäri Suomen. Asemilta löydät HelmiSimpukka -ravintolan tai Simpukka-kahvilan sekä Select-myymälän monipuolisen valikoiman lisäksi erinomaiset autonpesupalvelut sekä yksilöllisen palvelutankkauksen.

Tutustu tarkemmin

Bistrotyyppinen ravintola Bröd

Ravintola Bröd Punavuori on urbaani bistrotyyppinen ravintola, jonka ruokatuote on sekoitus skandinaavisuutta, eurooppalaisuutta ja jopa helsinkiläisyyttä. Bröd on lämmintä ja mureaa.

Tutustu tarkemmin

Brasserie Le Havre

Helsingin ytimessä sijaitsevan Hotelli Seurahuoneen ravintola Brasserie Le Havre omaa pitkät perinteet. Ravintola edustaa ranskalaista brasserie-keittiötä, ja se tarjoaa rehellistä, elämänläheistä ja rentoa ruokaa laadukkaista, luonnollisista raaka-aineista. Hotellissa on myös yksi kaupungin kauneimmista baareista – Bar Socis.

Tutustu tarkemmin

Huviretki

Huviretkessä kaiken perustana ovat parhaat, huolellisesti valitut ja tuoreet raaka-aineet. Voit nauttia klassikkoja ja uusia ruokaelämyksiä ammattitaidolla valmistettuina ja tarjoiltuina.

Tutustu tarkemmin

Holiday Inn -ravintolat

Holiday Inn -hotellien ravintoloissa voit maistella niin kansainvälisen keittiön herkkuja kuin kotimaisen keittiön parhaita paloja.

Tutustu tarkemmin

Rantasipi -ravintolat

Todellisia monitoimiravintoloita, jotka ovat hotellin loma- ja kokous-asiakkaan omaleimaisia ruoka-, juoma- ja tapahtumapaikkoja.
 

Tutustu tarkemmin

Sampo

Onneks olokoon jos Kuopijon katuja veppaellessa alako näläkä eli jano juileksimmaan ossaat tehä oekeen piätöksen. Sampo on paekka missee kumpaannii vaevaan löötyy helepotus. Jos kulukku ähöttää kuivana ku rapparin rukkanen rankaläjällä, muuttuu tilanne ku mutjaatat kitusiis reelusti olutta tae jopa jonnii luipakan tupsluikkarin. Kirkasta tae värillistä, kumpookii on montae lajia hyllyssä suatavilla.

Tutustu tarkemmin

Kaarle XII

Kallessa pidetään hauskaa kahdessa kerroksessa ja seitsemän palvelevan baarin voimin.

Tutustu tarkemmin

Parnell's

Parnell’s, rento irlantilais-henkinen pub. Sinne voi poiketa töiden jälkeen hengähtämään tai viettämään iltaa mukavassa seurassa, hyvistä juomista nauttien.

Tutustu tarkemmin

Hemingway's

Hemingway’s Bar & Cafen 13 ravintolaa eri puolilla Suomea ovat mukavia olohuoneita, joissa on tilaa keskustelulle.

Tutustu tarkemmin

Wanha Mestari

Reilut 40 Wanha Mestari- pubia sijaitsevat ympäri Suomea. Wanhoissa Mestareissa voi simppelisti kuluttaa aikaa päivälehtien ja oluen kera tai tavata rennosti tuttuja omassa kantapaikassa.

Tutustu tarkemmin

NightLife

Nightlife- iltaravintolat tarjoavat raikkaita juomia ja rentoa menoa tanssilattialla viidellä paikkakunnalla ympäri Suomen. Hyvä juomavalikoima ja reipas baarihenkilökunta pitävät huolen että bileet jatkuvat aamuun asti.

Tutustu tarkemmin

Tapahtumaravintolat

Tapahtumaravintolamme tarjoavat maan parhaat vapaa-ajan elämykset ja myös kokous- ja ravintolatilat Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Tutustu tarkemmin