Hotellit

Restelin ainutlaatuisen laaja ja monipuolinen hotellivalikoima tarjoaa asiakkaille vapauden valita mieleisensä hotellin. Valikoimaamme kuuluvat kansainväliset Crowne Plaza Helsinki, Hotel Indigo Helsinki - Boulevard ja Holiday Inn -hotellit, kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-hotellit sekä Seurahuone Helsinki.

Hinnat ja varaukset

Huonehinnat vaihtelevat hotelli- ja paikkakuntakohtaisesti ajankohdan ja kysynnän mukaan. Kulloinkin voimassaolevat hinnat ja tarjoukset voit tarkistaa HOTELLIMAAILMA®-varausjärjestelmästämme www.hotellimaailma.fi (Cumulus- ja Rantasipi-hotelleihin sekä Hotelli Seurahuone Helsinkiin) tai kansainvälisten hotelliemme osalta huonevarauksen voit tehdä suomenkielisestä varausjärjestelmästä hotellien omien nettisivujen kautta (Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard). Kaikkien hotelliemme hinnat ja saatavuuden voit tarkistaa puhelimitse Varauskeskuksesta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,75 €/min).

Hotels in Finland -esite
 

Crowne Plaza Helsingin keskustassa

Crowne Plaza on yksi Helsingin korkeatasoisimmista hotelleista ja kokousympäristöistä, oman segmenttinsä ykköshotelli.

Tutustu tarkemmin

Hotel Indigo Helsinki-Boulevard

Hotel Indigo Helsinki-Boulevard on yksilöllinen ja korkeatasoinen hotelli, joka sijaitsee Helsingin ydin keskustassa Punavuoressa, Boulevardi 26:ssa.

Tutustu tarkemmin

Holiday Inn

Täyden palvelun Holiday Inn on kansainvälisesti tunnettu kaupunkihotelliketju, jossa on ystävällinen ja laadukas asiakaspalvelu. Hotelli soveltuu niin liike- kuin lomamatkailijoille.

Tutustu tarkemmin

24 Cumulus-hotellia

Cumulus on rento ja uudistuva kaupunkihotelli, joka sijaitsee aina kaupungin keskustassa lyhyen matkan päässä ostoksista, teattereista, konserteista, näyttelyistä ja muista kaupungin kiinnostavista tapahtumista.

Tutustu tarkemmin

Rantasipi on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajan hotelli

Rantasipi hotellit ovat suosittuja kokous-, kylpylä- ja vapaa-ajan hotelleja keskellä luontoa tai kaupunkien läheisyydessä.

Tutustu tarkemmin

Hotelli Seurahuone Helsinki

Helsingin Seurahuone on legendaarinen ruokailu-, majoitus- ja juhlapaikka aivan Helsingin keskustassa rautatieaseman vieressä.

Tutustu tarkemmin